ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

πραγματοποιήθηκε η διανομή των πορτοκαλιών

η προσέλευση των συναδέλφων ήταν πολύ μεγάλη (προσήλθε διπλάσιος αριθμός συναδέλφων την ίδια ημέρα που τις άλλες φορές αυτό γινόταν σε δυο ημέρες) με αποτέλεσμα τα πορτοκάλια να εξαντληθούν απο την πρώτη μέρα της διανομής 17/11.
φαίνεται σε αυτό βοήθησε και η αποστολή μηνυμάτων sms (μέτρο που απέδωσε τα μέγιστα όσον αφορά το θέμα της ενημέρωσης).
θα πρέπει να γνωρίζετε οι συνάδελφοι ότι διατέθηκε η ίδια ποσότητα όπως τις δυο προηγούμενες φορές (απλά... λόγω του ότι το πορτοκάλι παρουσιάζει πολύ ζήτηση γρήγορα εξαντλήθηκε - τις δυο προηγούμενες φορές τα ροδάκινα δεν έτυχαν της αποδοχής των πολυτέκνων , δεν υπήρξε το ανάλογο ενδιαφέρον και έμειναν......).
κατανοούμε την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι συνάδελφοι που προσήλθαν και το Σάββατο 18/11 και βρήκαν την ανακοίνωση που έλεγε για τα περί εξάντλησης των φρούτων. Δεν ήταν εφικτή εκ νέου ανακοίνωση με μήνυμα διότι δεν γνωρίζαμε ποιοί προσήλθαν και ποιοί όχι στη διανομή-κατάσταση είχαμε, ηλεκτρονικό αρχείο όχι. διατέθηκε ενα φορτηγό και έχουμε λάβει τη διαβεβαίωση οτι σύντομα θα υπάρξει  διανομή.

να ευχαριστήσουμε απο καρδιάς εσας τους ίδιους που προσήλθατε στη διανομή, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Αντ/ρχία κοινωνικής πολιτικής του δήμου Λαρισαίων για την ευγενική τους χορηγία.