ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Επιστολή προς Cyta για χορηγία εκδήλωσης


Αγαπητοί μας,

αφού ευχηθούμε καλή επιτυχία στους στόχους που έχετε ορίσει σαν εταιρεία καθώς και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, σας ενημερώνουμε ό,τι:

Ότι ο σύλλογος μας αποτελείται από 4.500 περίπου πολύτεκνες οικογένειες.
Έχει καθιερωθεί μερικά χρόνια τώρα να δίδεται η πρώτη σχολική τσάντα (μαζί με μια κασετίνα-μολύβια-ορισμένα τετράδια στα πρωτάκια της Α’ Δημοτικού σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιείται την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου σε κεντρική αίθουσα της πόλης μας (συνήθως στο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ) παρουσία τοπικών αρχών και συναδέλφων πολυτέκνων.
Η εκδήλωση καλύπτεται από τα τοπικά ΜΜΕ και την επομένη της εκδήλωσης υπάρχει ρεπορτάζ στην τοπική ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισας που διανέμεται και στην Αθήνα. Επίσης η εκδήλωση θα δημοσιευθεί και στο περιοδικό της ΑΣΠΕ που εκδίδεται ανά τρίμηνο και ενημερώνονται όλοι οι πολυτεκνικοί σύλλογοι της Ελλάδος.
Θα θέλαμε λοιπόν να είστε ο ένας και μοναδικός χορηγός της εκδήλωσης προσφέροντας αυτή την πρώτη σχολική τσάντα.
Συνήθως μέχρι τώρα η έρευνα αγοράς της τσάντας γινόταν από το σύλλογο μας και ο χορηγός πλήρωνε το τιμολόγιο  στον αντίστοιχο προμηθευτή.
Μέχρι τώρα δεν έχει καθορισθεί η ημέρα και η ώρα πραγματοποίησης της εκδήλωσης. Το χρηματικό ποσό της προτεινόμενης χορηγίας ανέρχεται στα 2.000€ με ΦΠΑ.
Μπορείτε να πάρετε <<μια γεύση>> από τη φετινή εκδήλωση της βράβευσης των νέων πολύτεκνων μητέρων και των αριστούχων μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου καθώς και αυτών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, ανοίγοντας το παρακάτω link  στο οποίο μπορούμε να φιλοξενήσουμε ΔΩΡΕΑΝ (κάποια διαφήμιση σας) για το χρονικό διάστημα μέχρι τέλους 2013.

Υπεύθυνος επικοινωνίας έχει ορισθεί ο Γραμματέας του Συλλόγου κ.Παναγιώτης Γκουντελάκης και τηλέφωνο επικοινωνίας 6973033513.

 
                                    ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ




       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


      ΤΣΙΟΓΙΑΣ  ΝΙΚ.    ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΚΗΣ ΠΑΝ.